♥Cobra Starship följer med Justin på tunérn!

Färska upp sina spår 2011 MTV Video Music Awards pre-show Cobra Starship stannade för att prata om sitt 4:e album "Night Shades".

Gabe Saporta och Ryland Blackinton av Cobra Starship stoppas av Huffington Post kontor till gäst redigera HuffPost Celebrity sociala medier konton. Blackinton nämnde att han checkat ut vad hans fans skrev på Twitter, twittrade han och Saporta med Cobra Starship och till Huff Inlägg celeb fans om deras favorit snacks, sin berömda vän som Pete Wentz och Mikey Way och de städer de planerar på att turnera nästa. Cobra Starship är en pop-rock / synthpop-bandet bandet är känt för sin nyaste singel "Snakes on a Plane (Bring It)" och deras nyaste singel av deras fjärde album "You Make Me Feel..”

Medan bandet kommenterade att de skulle älska att turnera i Italien, dessa planer är ännu inte i budgeten, men de kommer att uppträda på FBR15 nästa vecka i New York för att fira de 15 år de varit med sina skivbolag som drivs av Ramen. Bandet kommer också att gå med Justin Bieber i Sydamerika när han träffar på vägen i oktober.

- HuffPost
Celebrity



Comment here:

Name:
Bad memory?

Email: (won't be published)

Blog:

Comment: