justin bieber kunde lika gärna vara ett marsvin :)


Hänger ihop me DET HÄR inlägget.



leaving the hotel
videon funkar inte -.-' LÄNK iaf.

HAHAHAHAHAHAAH tjejen bakom kameran :p fint filmat där i slutet också, liten dampattack men aa :)

Dom checkade ut från hotellet som heter St. Regis Hotel in Orange County iaf.



oscars




gaybloggen.com
JUSTIN BIEBER "TÄVLING" ELLER NÅT PÅ GAYBLOGGEN.COM IMORRN ;)



men gulle
Justin och Selena visar upp sin kärlek
Justin och Selena visar upp sin kärlek

Efterfesten till Oscargalan inatt.


AHHAHHAHAAHAHAH dom matchar varandra ;o



HAHAHAHH


Justin på "The Talk"

in humor ♥



the talk




Grekland
Idag åker jag (Lina W) och Lina K till Grekland :D Så vi kanske inte kommer kunna skriva så mycket på dom närmaste 7 dagarna :( men ni kan ändå ställa frågor till oss på [email protected] :) <33 x


Fråge stund!
Nu har vi fråge stund på Bloggen så om ni har frågor maila till  [email protected] ;) så svara vi på dom imorgon :D <33 x


Chris Brown Ft Justin Bieber - Next To You **NEW 2011**



Rihanna dissar JB

Tonåringa popsensationen Justin Bieber frågade ut Rihanna en dag när hon satt bredvid honom nyligen under en basketmatch, men R & B stjärnan nekade honom pga hans ålder.

Den 16-årige superstjärnan blev fotograferad skämtade med "Umbrella" Hitmakern under NBA All-Star-match i Los Angeles på söndagen, rapporterade Daily Star.

"Baby" Hitmakern, som utsågs till MVP i helgens kändis spelet, passade på att göra ett drag sin 23-årige krossa, bara för att avvisas.

"Jag frågade ut henne. Det gick inte bra, eftersom jag inte är med henne. Jag frågade ut henne och hon sa i princip som, "Du är för ung" '', säger Bieber.


Justin Bryr sig inte om vad alla snackar / tycker om hans frisyr
Justin Bieber skapade rubriker tisdagen när det avslöjades att han hade klippt sitt hår kortare, en kortare version av hans berömda swooping frisyr.

Justin sitter hos Ellen DeGeneres onsdagen den 23 Februari (USA) för att prata om det nya utseendet, ochså hade han även en speciell behandling för komiker. 

Under intervjun Ellen show, skämtade Justin Bieber om vad han motiverade om förändringen. "Jagblev inspirerad av din! Ja [människor flippar ut], menjag var som, "jag bryr mig egentligen inte."sa han.

"Ja, det är verkligen mitt hår, men det finns en löneförmån. Jag ville göra något bra. Jag ger bitarav det till olika människor. Det är ne sak vi , gör vi något speciellt av. Vi vill att du ska doneraden till något välgörande ändamål om du vill."sa han.




justin köper 6 par nya skor
Innan Justin Bieber klippte av hans hår i veckan var han inriktad på att förstöra hans andra del av sin kropp - hans fötter! 

TooFab.com såg att Justin åkte på en allvarlig shoppingrunda för nya skor - och plockade upp sex par nya skor på Sportie LA.


justins mamma kontrollerar jb's pengar
Justin Bieber har visat att trots sin berömmelse, så kontrollerar hans mamma fortfarande hans fickpengar!

Den 16-åriga sångaren har sagt att som de flesta tonåringar så får han veckopeng, men när den är borta, så är den borta.
Han säger till The Sun: "Jag har bara ett kreditkort som gör att jag kan spendera en viss summa pengar varje månad.
Om jag når gränsen efter den första veckan, kan jag inte köpa mer grejer tills månaden är över. så har Min mamma kontroll över det. "



Rapattack på the voice


justin @ ellen
Justin va med på ellen igår, här är klippen ;) <33 x




Charice

Justin och Charice ska TYP spela in en låt tsm. Han har inte bekräftat det. det är bara hon som vill spela in en låt me henne. Charice är me i Glee tror jag.





robert pattinson
Justin är värsta Robert Pattinson wannaben.



Eller...?



Bild från musik videon That should be me

Längtar någon?? <33 x


Justin Bieber CSI full episode

Om ni inte vill vänta tills den kommmer till Sverige ;) <33 x


soooooo sweet :)
Justin nöjer sig tydligen inte med att köpa en bukett blommor till Selena. Han köper hela affären ;o källa säger att Justin ringde blomaffären (heter det ens så? ;o) och sa: “fill Selena’s house with flowers,”

Antar att han  inte gjorde de av en speciell anledning.





Feb. 20 NBA All-Star Game





justin klipper sig





''Jag är en självständig person''

Justin Bieber är "en mycket självständig person".

"Baby" sångaren är omgiven av ett team av rådgivare och chefer i större delen av hans genomsnittliga dag, och ser fram emot att ha lite tid att reflektera.

Han sade till BANG Showbiz: "Jag antar att jag är bra med att vara själv. Jag är en mycket självständig person, jag får inte riktigt vara ensam. Jag får inte mycket tid för mig själv. Jag jobbar mycket, men natten, det är i grunden min ner tid när jag kommer till bara ligga i sängen, spela min dator, kolla twitter och allt det där. Jag får aldrig känna  mig anonym längre, inte riktigt."

Den 16-årige tonåringa popstjärnan förlitar sig på sin mor, Pattie Mallette och musik mentor Usher att hålla honom "jordad" medan han reser över hela världen turné, och att vara omgiven av tonårsfans nästan överallt han går.

Han la till Bang Showbiz: "Jag har några bra människor i mitt team som håller mig jordad, min mamma är alltid med mig och de håller mig frisk, och Usher har varit där, han vet, han hjälper till att hålla mig frisk."

"Never Say Never", som kartlägger Justins väg till berömmelse är på biografer nu.


Justin Bieber with Young Jeezy in Los Angeles



Dagens Fråga

Justin har nydligen klippt sig!!!
Så frågan är vad tycker ni :) <33 x


GLÖM INTE!

Har ni fråger om oss eller om Justin Bieber? Glöm inte att ni kan kontakta oss via mail! Så sicka till oss nu om du funderar på någont :)

[email protected]  <33 x



OMB... Justin skickar shirtless kort på sig själv till Selena Gomez :0




Rumor has it, Justin Bieber has asked the stylist on a recent photo shoot to take sexy pictures of himself that he said are for Selena Gomez. As you can see, Justin was shirtless with a tie hung loose around his neck. Dayumm.. 

A source on the set of the magazine photo shoot tells X17online exclusively:

Justin was talking to the stylist, asking her to take sexy pictures of him for his girlfriend, He was just being cute about it, joking around, but he definitely wanted to look good for this girl. He never said the name Selena, but we knew who it was.”


översättning den är inte så bra jag översätte direkt från google:

Ryktet har det, har Justin Bieber bett stylist en färsk fotosession för att ta sexiga bilder på sig själv som han sade är för Selena Gomez. Som ni ser var Justin bar överkropp med en slips hängde löst runt halsen. Dayumm ..

En källa uppsättningen av tidningen fotosession berättar X17online uteslutande:

"Justin pratade med stylist och bad henne att ta sexiga bilder på honom för hans flickvän var han är bara söt om det, skämtade, men han absolut ville se bra ut för den här tjejen. Han sa aldrig namnet Selena, men vi visste vem det var. "



Justin och hans mamma verkar ha kul!


visst är det gulligt?



pankakor till Justin

Yupp, Justin Bieberäter också pankakor. rättare sakt så älskar han det.

han säger: “Finally got time for breakfast. Pancakes anyone?? Who doesn’t love pancakes!?!”




Utan tröja

många scener i NSN på justin utan tröja :D






Dagens fråga


Ska ni se på NSN på premiären i Sverige?? <33 x


Dagens bild ^^



selena sjunger baby



visste ni att...?

Justin Bieber har mer än 7 miljoner följare på Twitter - och medan de är alla fans av musik, de är inte alla fans av hans stavning. "Hans stavning var inte så bra," sa Justin årskurs 7 engelsklärare Kim Booker erinrar HollywoodLife.com exklusivt. "När jag ser hans tweets och driver mig till vansinne när han felstavningar saker! Jag vill tweeta tillbaka till honom och säga, 'Det är inte hur man stavar det!' ''

Kim, som lärde Justin i Stratford Northwestern Secondary School i Ontario, droppar även dessa godbitar om Superstar:

"Han hade en flickvän i årskurs åtta. De skulle prata i telefon i en vecka och sedan de bröt upp. Han var populär, men han var inte Justin Bieber. "
"Han spelade hockey och han var riktigt bra på sport."
"Han var en entertainer, även i klassen. ... Han kom en gång och spelat gitarr sjöng för klassen. "
"Han var väldigt själv medveten i tidig ålder. ... Han visste var en bra plats scenen var när det kom till drama. Du vet när folk vet att de har en närvaro och de använder den? "


csi






justins engelskalärare

Justins engelskalärare från 7an får tydligen damp på hur han stavar på Twitter. “When I see his tweets, it drives me crazy when he misspells things! I want to tweet him back and tell him, ‘That’s not how you spell it!’” SÄger hon.

Hon har också annat gossip om Justin:

·         "Han hade en flickvän i årskurs åtta. De pratade i telefon i en vecka och sedan gjorde de slut. Han var populär.

·         "Han spelade hockey och han var riktigt bra på sport."

·         "Han var en entertainer, även i klassen. ... Han kom en gång och spelade gitarr och sjöng för klassen. "

·         "Han var väldigt självmedveten i tidig ålder. ... Han visste var en bra plats på scenen var när det kom till drama. Du vet när folk vet att de har en närvaro och de använder den? "

·         "När något betydde något för Justin arbetade han på det, och det var inte alltid skolan!"



Tryck på bilden för att komma t Justins twitter



sweeeeet ;d




intervju från nya numret av Rolling Stone
Justin Bieber sticker ut hakan i nya numret av Rolling Stone och avslöjar sin något konservativa syn på sex och kärlek.

 — Jag tycker inte att man ska ha sex med någon man inte älskar, säger Justin i nya numret, som kommer ut på fredag.

— Jag tycker att man ska vänta på personen man… är kär i, säger han.

I intervjun berättar den 16-åriga popstjärnan även hur han ser på oönskade graviditeter.

— Jag tror inte riktigt på abort. Det är som att döda ett barn?”, säger han.

På frågan om han alltid står fast vid detta, även om graviditeten uppstått på grund av en våldtäkt, tonar Justin ner sitt svar en aning och förklarar följande:

— Jag antar att jag aldrig har varit i en sån situation, så jag kan inte bedöma det.



Justin Bieber Crashes "Rango" Press Conference & Meets Johnny Depp!




glee- somebody 2 love och baby




Cheryl Cole


Justin har haft en crush på Cheryl Cole btw ;)



justins laptop

Reporten som intervjuade Justin till Rolling Stone har tydligen sett att Justin har en bild på han och Selena vid en solnedgång som bakrundsbild på sin laptop. Aww ;') fett gulligt ju.

Bieber: "Jag är emot sex utan känslor"



london premiären

Bieber: "Jag är emot sex utan känslor"Bieber: "Jag är emot sex utan känslor"Bieber: "Jag är emot sex utan känslor"Bieber: "Jag är emot sex utan känslor"Bieber: "Jag är emot sex utan känslor"Bieber: "Jag är emot sex utan känslor"

Kolla byxorna ;) AHAHH nästan lika kul som dehär och dehär ;)



covering rolling stone


Nummret kommer ut på fredag. Vet inte om de e i Sverige eller USA.

Videon jag jag inte fattar hur man lägger upp

Där finns också intervjun han gjorde. Han snackar bl a om sex ;$



Justin Bieber George Lopez 2011 (February Interview)



Justin Bieber läser "The Cat in the Hat"



HAHAHAHAHAHA

Kommer ni ihåg bilden jag laddade upp typ igår eller nåt?  DEN HÄR iaf...



Gylfren IGEN !!! ;D



dagens bild ^^



Spana in Justins bagage!

Detta är vad Justin tagit med dig till London. ;)
hehe det va inte lite det:P <33 x



:D

Vi kanske inte kommer att kunna uppdatera så bra dom närmaste 2 dagarna för att vi håller på att ändra våran blogg lite ;) <33 x



CSI intervju



Justin Bieber Winning International Breakthrough Act at the Brits!

OMB 0:51!!!:P <33 x


e justin en diva?


Justin kom till London igår. Han drige en mössa över huvudet (som man ser) och typ ignorerade sina fans. En tjej skrev "JUSTIN DIVA" efter bilden Justin åkte i efter att ha dissar dom.

Asså jag fattar att fansen blev arga. jag menar dom har typ stått och väntat på honom i 8 timmar. Och så dissar ha dom. Men man fattar ju också att Jusitn inte pallar att va trevlig och social hela tiden typ.



Chelsea Lately




sånt här intressant som alla vill veta


HAHAHAAHHAAHHAAH




AHAHAH
Skräckbilderna för Biebers fans!

Justin Bieber on Jimmy Kimmel



Justin bieber grammy's red carpet 2011



Justin Bieber Grammys Rehears

älskar justin och ushers dans !<33 x


"Trailer" för Justin i CSI

I Sverige kommer detta avsnitt att visas i maj, men det finns inget exakt datum än! I USA visas det i alla fall på torsdag, 17/2! :)



NSN slår Hannah Montana!! <33 x


Twitter har makten - bara att fråga. Han förlorade bara ut till mellan Justin Bieber. 3-D konsert / dokumentär filmen "Justin Bieber: Never Say Never" toppade listorna på fredagen, grossing $ 12.400.000 från 3.105 salonger, och det är bara uppskattningar. Han slog ut tjejen mellan 2008 Idol Hannah Montana / Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert Tour, som stämde $ 8.700.000 på öppningsdagen. Det är också den högsta invigningen av 2011 så här långt. Men kan Bieb hålla under helgen? Jag tänker "ja."Hannah Montana / Miley Cyrus hoppade 51 procent på lördag. Never Say Never bör göra en cool $ 29.000.000 om inte mer.''





Dagens bild ^^



Uppträdandet i bättre kvalité


JUSTIN VANN INTE NÅGOT ! MEN HAN VANN ÄRAN ATT FÅ KOMMA DIT !
JAG TYCKTE VERKLIGEN JUSTIN FÖRTJÄNA ATT VINNA MEN SOM HAN SA !--
not expecting much...they never really have given awards to young acts so just excited to be here and nominated. but #NeverSayNever
...............................................................................
FAST han vann ju äran att ens få komma dit ! men det var jätte synd han inte vann man såg så ''besviken '' han blev när han inte vann best new artist.....
MEN HAN ÄR ÄNDÅ VÅRAN best new artist OCH KOMMER ALLTID ATT VARA !
FAST UPPTRÄDANDET FYFAN VAR DET INTE BARA HELT AWESOME ?!?!
-BTW , jag tror dom har räknat fel ! haha justin vann nog (yeeeay) men ville verkligen han skulle vinna
JAJA NU VILL JAG HÖRA VAD TYCKTE NI OM UPPTRÄDANDET OCH SÅ??


glee hela låtarna av baby och somebody to love !



Ellen & Justin Bieber playing games on The Ellen Show



Justin Bieber Surprises Fans At Movie Theater During Never Say Never



Justin Bieber - Born to be somebody

DEEEN ÄR SÅ BRA KAN INTE SLUTA LYSSNA PÅ DEEEN!!! :P <33 x


glee goes bieber


Sneak Peak :)



its valentines day 2morrow




de va inte igår
HAHAHA, finfina bilder på Bieber när han va liten :) men me typ sämst kvalité ;/




Bilderna e från videor tror jag ;)



Ny Header

Vad tycker ni om våran ny header??



Dagens bild ^^

Så J*vla SÖÖÖT!!! <33 x


Kid's Choice Awards 2011 Nominees!

för att se alla kategorier gå in på denna länken !
http://iluvselenagomez.blogg.se/2011/february/mera-om-kids-choice-awards-2011-nominees.html?_tmp=916cc59dc017cf335a42a66eeb1e6295851dde87
Hoppas att Justin vinner båda kategorierna!! <33 x


Justin's nya lägenhet i L.A för 1.700.000 $ !

Justin Bieber kommer att en riktigt grym födelsedagspresent av sin mamma - en tjusig charmig L.A lägenhet, säger TMZ källan.
Källor i samband med Justin berättade till TMZ att Justin's mamma och mormor har letat efter en lägenhet eller hem i L.A. området, som de vill köpa innanJustin's 17-årsdag den 1 mars.


Lägenheten som ligger på toppen kostar 1.700.000
$ och ligger när Westwood området i L.A
Justins mormor tycker att lägenheten är perfekt, men de letar fortfarande. Lägenheten är 2.400 kvm med 3 sovrum och 4 badrum.

Ägaren är en modell. Se upp Justin!
, Det förestående köp rapporterades först av Real EStalker.


VAD TROR NI SANT / FALSKT?


wizards of waverly pace
Justin är typ så besatt att han är "on set" på Selenas tv-serie "wizards of waverly pace".





MTV Shows
venne var videon e ifrån ;)



bild


en till "dagens bild" ;)



bild




Idag är det...


...41 Dagar kvar till Sverige premiären av Never Say Never.
...19 Dagar kvar tills Justin blir 17 år.
...49 Dagar kvar tills Justin's konsert i Danmark


visste ni att...

- Justin går till köpcentrum i nästan varje stad bara för att se tjejer.
- Justins största svaghet är när en tjej säger "please"
-Justin inte tycker att det är ett problem om hans flickvän inte kan tala engelska... Han kan ju lära henne det!
- Justin önskar han har en flickvän när han blir rädd så att han skulle kunna hålla om henne
- Justin tycker om att vinka till tjejer så att dem kan känna sig speciella
- Justin har sagt att han skulle lämna allt om något hade hänt hans filckvän
- Kiss and tell är skriven till Jasmine V
- Justin kollar in fnas profilbilder när dem vill att han ska följa dem
- Justin vill ha en tjej som kan förstå att han inte kan vara med henne så ofta som hon vill eftersom han måste jobba
- Justin älskar när tjejerna går till hans konsert med Justin Bieber tröjor
- Justin brukar vara nervös när han är ensam med en tjej
- Justin älskar latinska tjejer
- Justin en gång på en SoundCheck sa "Ask me some NORMAL questions, not "will you marry me"...ask me if i like... CHEESE"
-Justin älskar när hans fans försvarar honom
-Justin tycker det är fint när tjejer har lösögonfransar
-Han gör allt i sista sekunden
-Han blev medlem på twitter 28 mars 2009
-Nät justin reser runt lämnar han sin range rover hos Caitlin och Christian Beadles
-Han älskar willow smith's låt ''Whip my hair''
-Justins favorit färg är lila & blå
-Han blir fortfarande nervös när han står framför en vacker tjej
-Justin älskar att säga att han är vit
- Justin sagt "Honestly, I think I have a hot ass"
- Justin en gång tvättade sina kläder och att dem blev rosa



dolls
Det kommer komma ut en ny Justin Bieber docka. Det som är nytt me den e typ att den kommer "ha samma frisyr".


Nya:



Gamla:




Fin frilla vaa ? ;)



purple carpet

Never Say Never premiären :)















Jaden och Willow Smith



Miley Cyrus




never say never
red purple carpet ;)

fattar inte hur man lägger in den ;$

VIDEO IAF



haha :P




holdning hand


när de va i Santa Monica igår (6 februari)


Dagens bild ^^

NAAAAW! <33 x


Intervju med föräldrar tidningen
Föräldrar tidningen satt nyligen ner med Justin Bieber för att prata med honom om den kommande utgivningen av Justin Bieber: Never Say Never, filmen baserad hans liv.

Justin om...
Om varför människor ska se hans film: "Jag ville göra den här filmen eftersom den berättar den verkliga historien om mitt liv. Det ger fans möjlighet att se vad som händer bakom kulisserna i min karriär. Det är ett tack till mina fans för deras stöd."
Den musik han gillar: "Alla typer, från klassisk rock till hip-hop."
Hans favoritmat: "Spaghetti Bolognese"
Vad skulle han göra om han inte var sångare: "Jag har alltid drömt om att spela professionell hockey, men ett jobb där jag kunde hjälpa människor skulle vara häftigt. Jag skulle nog arbeta för pennor för Promise (en ideell organisation som bygger hållbara skolor i många delar av tredje världen). "
Om att vara ett normalt barn: "Ibland saknar jag mina vänner och familj där hemma, men jag skulle inte byta det för någonting."
Nackdelen med mycket resande: "Jag reser 100% av tiden, och jag saknar min familj mycket, men min mamma är på väg med mig är hon en liten bit av hem jag får ta med"



ny låååt :)


.. antar jag ;)



robert pattinson wannabe



orginalbilden funkar inte, så det blir en fett fin bild me Robert Pattinson på -.-'


Han tog bilden i samband med Rolling Stone.



bild
Se Justin Bieber på premiären av sin egen film

Justin och hans syrra Jazmyn :)



never say never premiär i ny
Se Justin Bieber på premiären av sin egen filmSe Justin Bieber på premiären av sin egen filmSe Justin Bieber på premiären av sin egen filmSe Justin Bieber på premiären av sin egen film





never say never

Kanske redan har lagt upp den här...





fett fin
Vem är kvinnan i Justin Biebers liv?!



regis and kelly




TWITPIC


Sötisar!! <33 x


Dagens fråga
Var riktigt längesedan det ver en ''Dagens fråga'' här på bloggen, så kör en idag!

Tror du någon var de här bilderna är äkta?
1.

2.

3.