Miley Cyrus och JB på i.am.FIRST
Miley Cyrus & Justin kommer att visas i.am.FIRST Vetenskap är Rock'n'roll en banbrytande särskilt främja utbildning, vetenskap och teknik den 14 augusti på 7 EST på ABC. Jack Black, Bono, Miranda Cosgrove, Josh Duhamel, Willow Smith, Britney Spears, Snoop Dogg, Justin Timberlake, Steven Tyler och fler kommer även att visas.

- OceanUP.com


''Det är en lögn''
Den 22 juli gav rapparen Vanilla Ice några elaka kommentarer om Justin, han säger att Justins berömmelse inte skulle hålla, och att han kommer snart att vara glömd.

Han berättade för Huffington Post: "Jag menar, jag gjorde 'Ice Ice Baby' när jag var 16. Så jag kan typ av relatera lite. Sålt över hundra miljoner skivor. Och jag hade en helg som varade cirka tre år, och jag visste inte vem jag var, vad mitt syfte i livet var. Så min förutsägelse om Bieber är att han kommer att gå igenom en av de helger som varar några år. "

Och nu är rapparen förnekat all krig med Justin och begär rapporter om hans uttalanden en lögn.

Under senare intervju med Access Hollywood, Ice klargöras, "Detta är inte ett sant citat, det är en lögn. Jag är vän med Justin och hans familj, jag tror han är begåvad och kommer att finnas kvar under lång tid. "


Justin i Judd Apatow's film?

Filmregissören Judd Apatow har erbjudit Justin en liten roll i nästa Pee-Wee Herman film, vilket han kommer att producera.

I en intervju med MTV News från 2011 San Diego Comic-Con, sade Judd Apatow: "Jag kan inte riktigt säga vad skärmdel är, men han gör ett framträdande i slutet av filmen. Han vet inte om det än, så om du tittar här, Justin!"

Manuset till filmen är co-skriven av ingen mindre än Paul Reubens, som har skapat och beskrev Pee-Wee Herman karaktär sedan 1977. Paul Rost är den andra halvan av manusskrivning avdelningen. Den kommande filmen kommer enligt uppgift att följa temat karaktärens första filmen med titeln "Pee-Wee Big Adventure."

- justinbieberzone


i affären MAcy's


Tror ni lappen hjälper?!?! :P <33 x



nya bilder @jelena

'


justin skaffar en ny tatuering även hans pappa







justin tweetar till selena igår



tweets till selena igår






ny bild på jelena



DAMP!!!

Det är något fel på våran blogg sida :S Jag har ingen aning om vad som har hänt. Ni kanske har märkt att vissa bilder inte går och se och sånt.. det är det som är problemet. Hon som har fixat våran design är tyvärr inte i Sverige just nu. Men så fort hon kommer tillbaka så kommer problemet fixas ;) <33 x 



Guld-Justin!

Detta guld huvud av Justin är vrt över $ 1 miljon. (Mer exakt $1,023,014) <33 x



Nominerad till MTV Video Music Award!

Best Male Video - U Smile

Klicka här för att rösta. 


 


Justin tar tid för att tänka, be och typ bara växa upp!

Bra idé, Justin! Vill du inte bränna ut dig!

Förra månaden öppnade Justin upp om hans nästa album, och avslöjade att han är hårt arbete att utveckla en del nya material för det.

Innan han blir för nedsänkt i det nya albumet ser det ut som han ger sig själv en paus för en månad.

Här är vad Justin hade att säga om det:

"Jag har jobbat så hårt, jag tar en månads paus. Det har varit jättekul att bara tänka och njuta av att umgås med mina vänner. Jag växter fortfarande upp, och när du arbetar varje dag behöver du  verkligen få en chans att lista ut vem du är. Så med ledighet, kan jag tänka, be och bara typ växa upp. "

Vi är glada att höra detta, Biebs! Njut av ledigheten, och vi ser fram emot uppdateringar på det nya albumet när du kommer tillbaka!

- PerezHilton


HAPPY 19TH BIRTHDAY ♥

Grattis Selena hoppas du får en underbar dag :) <33 x


Ashley Benson från Pretty Little Liars pratar om Justin



Ensam här
Heej :)

Jag ska bara berätta lite kort att jag kommer vara ensam på bloggen här i ungeför en vecka. Eftersom att Ester är hos sin farmor och farfar och Lina K är i frankrike och har vart där ett tag faktiskt. Men det är ett tag kvar till hon kommer hem. Så det är anledningen till att jag inte kan uppdatera så bra för att jag är själv ;)

GlÖM INTE! Har ni några frågor om oss eller Justin så är det bara  att maila oss: [email protected] :)

Ha en bra dag :) <33 x



5 låtar som inspererar Justin!

Under sitt besök i studion med Chris Brown på måndagen avslöjade Justin 5 låtar som inspirerar honom i hans musikkarriär. Vilka är de 5 låtar som motiverar Justin så mycket? Kolla in det här! Och hitta orsakerna till!

1. "Man in the Mirror" av Michael Jackson
"Du kan känna känslor i vad han säger, och hur det handlar om att titta in i dig själv. Budskapet bakom det är bra. Det är en riktigt inspirerande låt. "

2. "I Believe I Can Fly" av R. Kelly
"Den här låten är ungefär som aldrig någonsin sagt, där allt är möjligt, och du måske bara tro. Det är definitivt upplyftande. "

3. "Dear God" av Boyz II Men
"Min mamma har lyssnat på Boyz II ända sedan jag var liten. Det var alltid i huset. Nu är den här låten i min iTunes. "

4. "Down to Earth" av Justin (själv)
"Det handlar om när mina föräldrar att bröt när jag var riktigt liten och om den kamp jag gick igenom och fortfarande går igenom. Jag tror att det är inspirerande att så många barns föräldrar är skilda nu för tiden. "

5. "Never Say Never" av Justin, med Jaden Smith
"Vi gjorde faktiskt låten ''Never Say Never'' först, så på ett sätt som det inspirerade filmen, vilket egentligen är om mig, ett litet stads barn, att kunna leva sin dröm och bli framgångsrik. Meddelandet är att man inte behöver ge upp, så jag tror att det var perfekt för det."

- HollywoodReporter.com


Kommer Justin träffa hans blinda fan Jasmin Alvarez?

Jasmin Alvarez är ett fan av Justin(Hon är blind) Och hennes högsta dröm är att få träffa Justin.  Hon har skrivit denna låt åvan till Justin. Så beliebers, visst ska vi göra så att Jasmin Alvarez kommer att få träffa Justin?

Du kan hjälpa genom att följa denna twitter @biebsmeetjasmin och du kan följa henne @jasminalvarez1


Justin kommer inte närvara på Selenas 19-års dag



Selena Gomez avslöjade för E! News att hon inte kommer att ha pojkvännen Justin vid hennes sida på hennes 19-årsdag den 22 juli 2011.

Selena berättade för E! News "Jag tror att min mamma har planerat något för mig. Jag ville inte riktigt be om något, så jag i princip kommer jag bara att vara på turné repetition under dagen. Kanske gå på middag på kvällen med min familj. Ganska tråkigt."

Förra året firade Selena hennes 18-årsdag med en stor BBQ bash. Hennes mamma, Mandy, visade att "250 av hennes närmaste vänner och familj kommer över till vår plats i LA"

På frågan om Justin kommer att vara närvarande, sade hon, "Jag tror faktiskt att han kommer att vara i Atlanta. Men det är OK. Vi måste alla arbeta."

- E! News


Ny bild



'Someday' är en storsäljare

Justin's debut parfym, Someday, har dragit in över $ 3 miljoner i omsättningen på bara tre veckor och skulle kunna bli den mest sålda parfym under 2011. Experter är redan hyllade sin debut den 23 juni som den mest framgångsrika kändis doft lansering i historien.

"Om det upprätthåller denna dynamik, kommer det att bli nummer ett säljande doft av 2011. Vi har inte sett något liknande sedan Jennifer Lopez-Glow och Britney Spears-Nyfiken. När vi startade doften gjorde Justin ett personligt besök på Macys, där de första 325 fans som köpt 135 $ Someday en gåva som var att ta en bild med honom.'' Berättar en anställd på Macys.

Oceanup


Dagens bild ^^





10.000 Tweets av Justin




Justin pratar om skolan

Justin går inte gymnasiet (High School) som pojkar i sin ålder på grund av hans karriär, men han insisterar att han har gjort det bra med sin handledare på turnén och fortfarande tror att det finns en chans att han kunde komma in på en högre utbildning eller högskola, rapporter ContactMusic.com.

Justin sa: "Om det är kompatibelt med min karriär kunde jag ha ett skott på det, men för tillfället är det inte något jag fokuserar på. Jag reser med en handledare hela tiden men jag är inte så in i skolan. Det finns några ämnen som jag verkligen inte tar hand om, så som matematik. "

Även om han har ambitioner att gå på college, insisterar Justin musik är hans passion i livet.

- ContactMusic.com


Ger privat konsert - mot fotbolls lektioner

Enligt "Toronto Sun" har Justin accepterat att spela en privat konsert för David Beckham och hans familj i utbyte mot fotbolls lektioner.

Den tonåriga popstjärnan är vän med idrottsmanen och hans fru Victoria och nyligen begåvade han deras tre söner med signerade gitarrer. Han har nu avslöjat att han har gjort en deal med Beckham att sjunga för familjen, så länge som Los Angeles Galaxy stjärnan lär honom lite fotboll.

Bieber säger till Storbritanniens Closer magazine, "Jag har gått med på att ge pojkarna en privat konsert i deras hus - om David ger mig vissa privata fotbolls lektioner! David är en fantastisk pappa, och han berättade hur glad det skulle göra grabbarna, så jag var tvungen att säga ja ... David säger till mig mina skivor alltid spelas i hushållet, och David och Victoria är båda riktigt coola, så jag är glad till lags."

''Baby'' Hitmakern överväger också att be sin flickvän Selena Gomez att gå in nuBeckhams är föräldrar till en flicka som heter Harper, som föddes tidigare denna månad.

Han tillägger, "Kanske nu då de har en flicka, så kommer Selena också måste komma, och ägna en låt till Harper."

- Toronto Sun



Justin Bieber - Alex Brown Family ft. PhoneGuard



Justin Bieber - Concert Jacket Giveaway ft. PhoneGuard



Justin inne i studion med Chris Brown



JB ute och handlar skor



Justin Bieber Crashes Malibu Wedding! 07/18/11



jelena bild



Det spontana bröllops-besöket!
Så vad är historien om Wedding Crasher? lördagskvällen när Justin och Selena promenader längs stranden när de hörde någon spela några av Justins låtar - därifrån, bestämde han att det skulle vara kul att slumpmässigt krascha personens händelse, och det råkade vara ett bröllop för Paige's kusin.

Pagie's tweet:
Så vad är historien om Wedding Crasher? lördagskvällen när Justin och Selena promenader längs stranden när de hörde någon spela några av Justins låtar - därifrån, bestämde han att det skulle vara kul att slumpmässigt krascha personens händelse, och det råkade vara ett bröllop för Paige's kusin.

Pagie's tweet:

Justin Twittrade:



Greyson Chance: ''Vi är goda vänner''
Greyson Chance säger att han är "god vänn" med Justin.

Under sin intervju med Hollywood Reporter, medgav Greyson han har träffat Justin ett par gånger och fick råd från Biebz.

Greyson berättade för Hollywood Reporter: "Justin är en fantastisk kille, jag har träffat honom ett par gånger och han är en god vän. Men vår musik är mycket olika. Justin sa till mig att hålla sig till min familj och hålla sig till Gud. Mycket bra ord att leva efter. "

Justin träffar Greyson 2010:



Selena släpper också en egen parfym!

Selena Gomez gör hennes egna parfym efter nysläppet av Justin parfym "Someday" med rekordförsäljning Macys, $ 3 miljoner på bara 3 veckor.

Selena kommer att arbeta med en kvinnlig idrott / äventyr livsstils linje företaget, Adrenalina Inc. Bolaget meddelade den 14 jul 2011 att man tecknat Gomez att ta fram en doft för dem till marknaden.

I ett officiellt pressmeddelande, sade företaget: "Adrenalina, är en extrem sport och äventyrs-tema livsstilsvarumärke, tillkännagav idag sina planer på att expandera sin identitet och in i världen av dofter."

Selenas parfym väntas släppas under våren 2012.

- Justinbieberzone.com


Bild från bröllopet Justin besökte
I went to a wedding last night in Malibu that got crashed by Justin Bieber and Selena Gomez. He came, grabbed the mic and said a few words, took pics with the bride and groom, then grabbed Selena’s hand and literally ran off. They said that they were walking by and heard his song and decided to check it out. Coincidentally, the bride’s cousin Paige (who was at the wedding) had won a contest earlier this year as Bieber’s biggest fan on The Ellen Show and got surprised in her bedroom by the Biebs and also got to appear on the show with him.



Justin Bieber träffar Paige Conways


Ny bild sen när Justin & Selena var i Kanada



ClevverTV: Joe Jonas v. Justin Bieber



''Baby'' sjungs under Taylor Swift konsert!



Gör Joe Jonas mer mogen musik än Justin?


"See no more" sångaren Joe Jonas rensar upp rykten mellan honom och Justin Bieber om att vara en rival, men går Joe för långt så han kränker Justin?

Enligt Hollywoodlife, känner sig Joe Jonas inte hotad av Justin. Men han kan ha gått lite för långt - förolämpar han Biebs?

Joe berättar för AOL om hans karriär är i en annan basebollarena än Biebers.

Jonas sa. "Låtarna är lite mer mogna är Justins. De saker som jag sjunger om ... Jag hoppas verkligen att 11-åringar inte rör dem annars kommer deras föräldrar att behöva prata. "

Han säger också att hans soloalbum "Life" handlar mer om de hinder som unga vuxna till skillnad från pre-teen drama.

"Jag är 21, så jag sjunger om saker en 21-årig ​​skulle behandla. Och om en 11-årig ​​eller vem som helst vill lyssna på min musik, det är bra, jag är mer än nöjd. Jag bara känner kärnan publiken kommer att vara lite äldre,'' tillägger Joe.

- Hollywoodlife.com



FÖRLÅT!!!!!
Förlåt FÖRLÅT och förlåt igen..!!! Vi har inte haft någon tid att uppdatera våran blogg :'( vi har haft så mycket träning.. mm. Men vi ska försöka skriva så mycket som vi hinner nu :) Hoppas ni förstår oss :) <33 x