Will.I.Am och Justin i sammarbete?

Justin arbetar hårt på sitt kommande album och vi pratade med en källa som säger att Justin kan arbeta med musik med Black Eyed Peas sångaren will.i.am!
Justin har blivit en internationell popstjärna och hans trogna fans har höga förväntningar på hans kommande album. Den 17-årige sångaren har talat om att blanda sina influenser med ett nytt sound och igår han kan ha antytt ett samarbete med will.i am! Vi gjorde en del grävande och fick en uppdatering på om de har diskuterat att arbet på en duett tillsammans. "Vi redo!" Twittrade Justin till will.i.am under måndagen.

Hmm, redo för vad? Vi frågade en källa nära will.i.am om sångaren hade planer på att jobba med Justin på hans nya album. "Will.i.am har hjälpt Usher på vissa låtar, speciellt "OMG". Och det har talats för honom att göra vissa saker med Justin, nu när Black Eyed Peas tar en kort paus, Will har gott om tid att hjälpa till att arbeta med Justin. De har säkert haft diskussioner", erkänner vår insider. "Men vad jag också  har hört är Justin tar sin tid med sitt nästa album, går igenom massor av producenter och samarbetspartners att göra allt bara är rätt."

Billboard Music Awards berättade Justin för Hollyscoop att han ville samarbeta med Jay Z eller will.i.am en "cool kult rekord." Justin och will.i.am är också nära vänner, Justin kallade honom för hans "store bror" i en tweet om Superbowl och will.i.am kom ut för att visa sitt stöd på premiären av Never Say Never.

- Hollywood Life



Comment here:

Name:
Bad memory?

Email: (won't be published)

Blog:

Comment: