Justin's frisör i intervju med Elle!


"Det känns som silke," säger stylisten Vanessa Pris med händerna i håret som gör miljontals flickor svag. För två år sedan tog musikindustrins veteran (uppdragsgivare Foo Fighters, Morrissey, Zooey Deschanel, och Jenny Lewis) henne till sax mullety håret på en viss (då) 15-årig  YouTube grabb, idag är han könd över hela världen som Justin Bieber. Idag, Pris och Justin Bieber är oskiljaktiga: "Du är den enda som jag tillåteter att klippa mitt hår," berättade Bieber för Price. En vecka före sin sjuttonde födelsedag, var Bieber redo för en förändring, så priset drog ut hennes sax. "Teenage Angst", förklarar Price, som hackade luggen "till döden", avslöjar inte bara ett nytt utseende utan "lämpliga för en ung man i stället av en tonårig pojke," men också visande panna. "Världen hade aldrig sett det förut!" Den unga pop prinsen är också beroende av Price makeup färdigheter för att täcka en enstaka finne. ("Han är en tonåring, arbetar hårt och naturligtvis får han finnar'', säger hon).

Justins huva verkar alltid på sin plats. Vad är ditt knep?
Det handlar om snittet. Kämpa inte i den riktning håret växer. För snedlugg behöver du klippa gradvis så det går från längre till kortare, men inte drastiskt. Då är det fönat. Justins hår är bra, så jag använder ingen pensel, bara mina händer. Tjockare hår behöver en borste för att guida det på plats.

På sin lediga dagar, får inte Justin ha sitt ''eget'' hår då?
Jo. Han älskar sitt hår, han är mycket stolt över det. Han betalar en vansinnigt stor omsorg om detaljer, så han vet hur man gör det snyggt. Det är inte att han är fåfäng, han blir bara det.

Du verkar ha bemästrat ingen makeup med Justin.
Jag använder bara lite concealer och puder. Justin har naturligt vackra, långa ögonfransar, så vi behöver inte använda någon mascara - han är genetiskt välsignade med stort hår.




Comment here:

Name:
Bad memory?

Email: (won't be published)

Blog:

Comment: